Ouderhandbalmiddag

Herinnering en laatste oproep:

Beste ouders van onze jeugdleden,

Over de ouderhandbalmiddag van 2012 is nog lang nagepraat. De jeugdcommissie heeft  dan ook besloten een vervolg te geven aan deze bijzondere middag.

OUDERHANDBALMIDDAG 2013
zaterdag 9 februari 13 tot 16 uur Sporthal Onderdak

De middag staat enkel en alleen in het teken van sportieve gezelligheid. Om deel te nemen hoef je dan ook niet te kunnen handballen.
De kinderen zorgen voor voldoende aanmoediging en aanwijzingen vanaf de tribune en….. het lijkt ons een uitgesproken mogelijkheid voor de “beste stuurlui”.

Programma:
Om 13.00 uur maken we de teams bekend en starten we met een warming-upje. Vervolgens nemen we de spelregels door, spelen we onderling een aantal wedstrijdjes en sluiten we af met een shoot-out!
Winnaar van de shoot-out bokaal 2012: Ron Boer.

De derde helft:
Na afloop bestaat de mogelijkheid om in Sportcafé Onderdak (op eigen kosten) nog even iets drinken en na te babbelen over de spannende wedstrijden, de slechte scheidsrechters, de (je) gemiste kansen, die ene onsportieve hoekspeler van de tegenpartij etc. :-))

Opgave:
Deelname is gratis.
Je kunt je middels een mailtje opgeven bij Jolanda Bos. Opgave liefst  z.s.m. echter uiterlijk zaterdag 2 februari a.s.
Het “evenement” vind alleen plaats bij een minimale inschrijving van 24 personen.

Voor deze middag dien je zelf voor sportkleding en (schone) zaalschoenen te zorgen.

Klik hier voor een visuele terugblik op de ouderhandbalmiddag van 2012