Erebord "Club van 40"

Zondag 13/01/2013 tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft onze voorzitter namens de activiteitencommissie een bord onthuld (in de wandelgangen ook wel “de bal van 40” genoemd) waarop... alle namen van de mensen die de club een warm hart toedragen door het lidmaatschap van de Club van 40 zijn te bewonderen. Als eer betoon aan deze groep mensen heeft het bord een mooie plek gekregen in het Sportcafé Onderdak. We zijn Michel, de beheerder van het Sportcafé Onderdak ook zeer dankbaar dat hij hiermee geheel belangeloos aan mee heeft willen werken. Verder willen we John de Vlieger bedanken voor het maken van het bord en Rick Evertse voor het beplakken van het bord met de namen van onze sponsors en natuurlijk de leden van de Club van 40. We hopen natuurlijk ten eerste dat de mensen die lid zijn van de “Club van 40” dit gebaar kunnen waarderen. Verder hopen we uiteraard ook om op deze manier meerdere mensen te interesseren voor een lidmaatschap. Meer informatie over de “Club van 40” kunt u hier vinden.