Nieuwjaarsreceptie zondag 13 januari

Op een sportief 2012 terugkijken maar vooral proosten op een net zo sportief 2013, dat zullen we doen op zondag 13 januari 2013 tijdens de nieuwjaarsreceptie in Sportcafé “Onderdak”.
Jullie zijn welkom na afloop van de wedstrijd van heren 1 (ca. 15.30 uur). Na een heerlijk drankje en een hapje, zal het buffet in besloten kring verder gaan, dus zorg dat je je opgeeft! Voor de jeugd t/m 12 jaar zijn er patatjes met een snack voorzien!

Einde nieuwjaarsreceptie ± 20:00 uur.

De kosten bedragen € 10,00 voor leden vanaf 13 jaar (+ouders) en sponsors, voor de jeugd leden t/m 12 jaar kost het € 3,00. Voor de vaste supporters zijn de kosten € 15,00.

De drankjes zijn voor eigen rekening.

We willen graag weten of we op jullie komst kunnen rekenen. Als jullie komen, mail dan de benodigde gegevens s.v.p. vóór 9 januari  naar Miranda Blanken