Handballers Delta Sport H2 niet naar eerste plaats!

Vandaag stond de wedstrijd tegen Internos 3 op het programma, ondanks dat de heren 2 een goede kans hadden op de winst en de kans om de eerste plek in de competitie te pakken. Liep één en ander toch anders. De ervaren ploeg van Internos 3 uit Etten-Leur hadden daar zo andere gedachten over. De eerste helft was er nog enigszins sprake van een wedstrijd maar in de tweede helft konden onze mannen het verschil niet maken. Te veel kansen werden gemist en de wedstrijd werd verloren met 21-15. Ondanks het verlies was de wedstrijd wel spannend te noemen, de nodige overtredingen zorgde er zelfs voor dat in de tweede helft Internos even met 4 veldspelers in het veld stond. Maar Delta Sport kon van deze situatie ook geen gebruik maken om het spel te keren. Al met al een terecht overwinning voor Internos 3. De mannen hoeven echter niet lang te wachten op de revanche op 27/01/2012 word deze wedstrijd nog een keer thuis gespeeld!